İncesu İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, İnsani ve ahlaki değerlere saygılı, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; kendine güvenen, özgür düşünebilen; bedensel,zihinsel, duygusal ve sosyal yönleri güçlü; bilime,ve sanata önem veren, geçmişine ve kültürüne sahip çıkan ; yaşam boyu öğrenen nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda yetişen; temel insanı ve ahlaki değerlerle donanmış, eleştirel düşünme problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, hayat boyu öğrenen, insan haklarına saygılı, yeniliğe ve dönüşüme açık; yaşadığı çağa uyum sağlayan, katkıda bulunabilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Köy servisleri
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(426) 236 11 01 05384295117

WEB - https://bingolincesu.meb.k12.tr

Adres - İncesu İlkokuluİncesu Köyü Bingöl

Yerleşim Yeri - İncesu Köyü BİNGÖL

Adres - İncesu İlkokuluİncesu Köyü Bingöl

Ulaşım Köy minübüsleri ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 18 km